http://ibrahimalbrri.blogspot.com/2011/12/blog-post.html#ixzz2mznUMuyS

بحث هذه المدونة الإلكترونية

المصقعه المصريه


المقادير :
1 1/2 كيلو باذنجان مقطع و محمر
1/2 كيلو فلفل رومي مقطع و محمر
1/2 كيلو لحمه مفرومه معصجه بالبصل و التوابل و صلصه الطماطم عادي
3/4 كوب كريمه


طريقة عمل المصقعه المصريه

في طاجن الفرن نحط صف باذنجان"نص المقدار" ، صف فلفل" الفلفل كله" ، صف لحمه مفرومه

طريقة عمل المصقعه المصريه

طبعا الا مايحب طبقه ممكن يستغني عنها (((أنا عن نفسي ما احط طبقة الفليفلة الاحق الضيوف )))

طريقة عمل المصقعه المصريه

طريقة عمل المصقعه المصريه

اخر حاجه نحط صف باذنجان و صف لحمه مفرومه

طريقة عمل المصقعه المصريه

طريقة عمل المصقعه المصريه

بعد كده نحط الباشميل او الكريمه او الجبن المبشور على حسب الرغبه و تدخل فرن لمده 45 دقيقه فرن متوسط
طريقة عمل المصقعه المصريه

او لغايه ما تحمر

طريقة عمل المصقعه المصريه
 
بالهناء والشفاء

ضع تعليقك هنا

اشتراك في يمن العجائب

مجموعات Google
اشتراك في يمن العجائب
البريد الإلكتروني:
زيارة هذه المجموعة

تعديل

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More